Autor: 021.rs

Novi Sad
29.01.2024.
14:45
Novosadska policija je proteklog vikenda iz saobraćaja na teritoriji Južnobačkog okruga isključila 77 vozača i 13 vozila, a zadržala 12 vozača.
  • Vinko

    30.01.2024 15:24
    Prekrsaji
    Mada nevolim “plavce”,postujem to sto rade i sklanjaju potencijalne prekrsitelje,potencijalne ubice pesaka,pa i drugih vozaca!! Za to im skidam kapu,i ja bih isto to uradio.Ali kada pisu kaznu samo sto na minut neko stane,uleti u radnju,to bi mogli da opomenu,a ne po dzepu! Minut je u pitanju,nikog ne ugrozavam.Znam da nesme,ali mogli bi progledati kroz prste!!?Nije u redu…..Zato ih nevolim!!
  • Tugomir

    29.01.2024 17:22
    Tugomir kaze
    Te kazne nisu dovoljne. Oduzimanje vozila za preko 1 promil, ponovljeni prekrsaj preinaciti u krivicno delo. Svi za volanom su potencijalne ubice, samo ovi pijani su vec napravili odlucan korak ka svom prvom ubistvu ili samoubistvu. Kaznjavaj kako treba dok ne bude kasno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna